Kyocera vyrábí nože pro šéfkuchaře

Zkušenosti, přesnost, kreativita, kvalita a rychlé zpracování jsou klíčovými požadavky v nejlepších restauracích, jako je například Anderson´s bar a gril v Birminghamu. Všechny tyto požadované vlastnosti poskytují keramické nože a kuchyňské doplňky Kyocera.

Japonská firma proto poskytuje kuchyňské náčiní pro mistra kuchaře jedné z předních britských steakových restaurací. Od filetování a krájení až po řezání: ostré nože vytvářejí základ pro skvělé menu. Právě díky speciálním vlastnostem jsou nože Kyocera v tomto oboru tak známé: jde o extrémní ostrost čepelí, kvalitu řezání a snadné čištění, které umožní použít nůž ideálně pro řezání masa, tak i ke krájení ovoce a zeleniny.

 

Dokonalá kombinace výkonu, odolnosti a komfortu

Klíčem k úspěchu keramických nožů společnosti Kyocera jsou ručně broušené čepele ze zirkonové keramiky, které jsou extrémně tvrdé a nepodléhají korozi. Výjimečně ostré čepele umožňují velmi přesný a tenký řez a zachovávají si extrémně dlouho ostrost. Kromě toho vůně a chuť jídla se nemění, protože z keramického nože se neuvolňují kovové částice.

Není tedy divu, že šéfkuchař Dan Anderson upřednostňuje tyto vysoce kvalitní keramické nože. S rozsáhlými znalostmi v oblasti vynikajících jídel haute kuchyně, která se specializuje hlavně na přípravu steaků, nabízí svým hostům dvě plemena hovězího, Aberdeen Angus a Shorthorn, které se obě chovají místně.

A jeden z jeho tipů pro milovníky steaků: Krájejte maso velkým, velmi ostrým nožem, jako je například nůž Fuji Santoku od Kyocery. Tímto způsobem jsou vlákna neporušena a udržují šťávu a vůni masa v steaku. Ale nejenom maso, také zelenina a ovoce mohou být rychle a přesně řezány díky ultra-ostrým nožům od Kyocery, které pohodlně padnou do ruky díky jejich ergonomicky navrženým rukojetím.

„Techniky a vybavení, které používáme u firmy Anderson, jsou komplexní a nejmodernější, jaké by měly být v každé dobré restauraci. Rádi pracujeme s našimi japonskými keramickými noži Kyocera, protože jejich kvalita a spolehlivost jsou prostě mimořádné a umožňují nám připravit všechny potřebné ingredience precizně, jemně, ale hlavně rychle. “