1900 – nové vzory nejpopulárnější série španělských obkladů a dlažeb jsou na světě

loskachlos_logo_cerne_web2Secesní vzory nikdy nezestárly a o tom, že jsou stále populárnější, svědčí nové a nové produkty v secesním tónu. To samé platí i o interiérech. Společnost Los Kachlos představila českému trhu novinky z dílny španělských designérů – moderně i rustikálně působící dekorativní obklady a dlažbu, které najdou své uplatnění v koupelnách i obytných místnostech.

Oblíbená secesní série 1900 je výjimečná svou rozsáhlostí a originalitou. Našla své zastánce napříč všemi věkovými skupinami zákazníků a nyní nabízí nové barvy a dekory, které umožňují nepřeberné množství obrazců a jejich kombinací. 25 nových prvků o formátu 20×20 cm a s originálními geometrickými vzory a ornamenty je možné libovolně skládat a kombinovat jak s dřevěnou podlahou, tak i s rustikální dlažbou.

Dlažbu je možné použít například v koupelně, ovšem skvěle působí i v jiných interiérových prostorách, a to nejen na podlaze, ale i ve formě obkladu. Samotné secesní vzory doprovázejí spíše decentní, nekřiklavé barvy. I když vlastní prolínání dekoru může místy působit i výstředně a vytvářet z dané místnosti opravdu autentický pocit. Navíc alternativ, jak naložit se sérií 1900, je opravdu mnoho. Jednotlivé vzory na sebe mohou vzájemně navazovat, stejně jako mohou vytvořit obrazce, které lze poskládat podle vlastní fantazie a individuálního secesního stylu.

Společnost Los Kachlos nabízí širokou paletu barev i vzorů této série, jejíž vznik inspirovala tvorba světoznámého španělského architekta Gaudího, významného představitele secese. Cena obkladů a dlažeb této série činí 1048 Kč/m2. K vidění jsou například v nově otevřené vzorkovně Los Kachlos, v Paláci Karlín v Praze (Thámova/Křižíkova ul.)

O společnosti Los Kachlos
Los Kachlos je od roku 1996 největším českým prodejcem a dovozcem značkových keramických obkladů a dlažeb ze Španělska s působností na domácím, slovenském trhu. V rámci vybavení koupelen nabízí kvalitní značky sanitární keramiky, sprchových koutů, vodovodních baterií a koupelnových doplňků. Dále provádí stavební činnosti spojené s realizací koupelen a na míru vyrábí kuchyně, koupelnový nábytek, skříně a jiný doplňkový sortiment. Více informací na www.loskachlos.cz.